Ønsker du en mer ekte,ærlig og kjærlig relasjon til dine medmennesker? 


For noen av oss mennesker kan det være veldig vanskelig å fortelle andre hvordan vi har det. Vi tror gjerne vi er svake dersom vi forteller andre at vi kjenner på utilstrekkelighet eller sjalusi. Eller så vil vi ikke være andre til bry med våre "dårlige" følelser. Noen mennesker vet heller ikke hva de føler. For de har ikke lært å sette ord på hvordan de har det. 


Vi, vakre mennesker på denne deilig jorden, har et følelsesregister som er digert! Vi omgås hverandre daglig og kjenner på flere følelser hver dag, gjerne mange følelser samtidig.  Ingen går rundt hver dag og kjenner seg "ok", "helt greit", "fin". Men av en eller annen grunn har det blitt tabu å fortelle andre om de negative følelsene vi har. Vi spyr ut av oss om alt vi får til på jobb og i privatlivet i den tro at det er det livet handler om. At det er det som skal til for at vi skal være like lykkelige som naboen eller kollegaene. Men er det et mål? At ytre påvirkninger skal bestemme om vi har det bra eller ei? Eller ville det å anerkjenne seg selv med alt som det innebærer være en større faktor til å kjenne på glede?   Kunne det ikke vært litt deilig å kunne sagt høyt at "i dag kjenner jeg meg motløs". Eller truet. Eller angrepet. For så å sagt hva som ligger bak den følelsen. Tror du ikke dine medmennesker lettere  hadde forstått deg da? Om de visste hvordan det egentlig stod til med deg. Og tro om ikke vi mennesker kunne hatt det bare bittelitt bedre i hverdagen dersom vi klarte å være fornøyde med oss selv, og tenke at jeg gjør mitt beste og det er godt nok.   

Om du kjenner du har lyst å bli bedre kjent med deg selv, din familie eller dine arbeidskollegaer kan du ta i bruk Moodboard. Det er genialt enkelt å bruke og krever ikke en lang omhandling. Kun å flytte magneten. 

Adresse: Buggelandsstubben 20, 4324 Sandnes Tlf nummer: 41 30 92 33 Organisasjonsnummer 928 197 131